Geschiedenis


De fundamenten van het bedrijf zijn gelegd in de beginjaren zestig door Gerrit Janssen. Enkele jaren jaren later kreeg hij assistentie van zijn broer Harry. 
Zij specialiseerden zich in onderhoud van fabrieken en kantoren. De grote ommekeer in het bedrijf kwam in 1972. Zij waren de uitvinders van een machine die volautomatisch jaloezieën kon reinigen. Dit bleek een gat in de markt te zijn, want bij veel bedrijven en instellingen was dit een groot probleem. Ook werd onderhoudswerk aangenomen van de landelijke grote schoonmaakbedrijven. Vaak werd door de klant gevraagd: “Kunnen jullie deze jaloezieën ook repareren?” want dit scheen ook nog een probleem te zijn. Het volgende gat in de markt was gevonden. Weldra kregen de Gebr. Janssen landelijke bekendheid en binnen enkele jaren bood het bedrijf werk aan 5 personen.

Enkele jaren later werd met de verkoop van zonwering gestart, ook de rolluiken die destijds in opkomst waren, werden in het leveringsprogramma opgenomen en na een oriëntatie-periode werd met de fabricage ervan begonnen. Eerst kleine eenvoudige zonneschermen bij particulieren en later werden ook projecten uitgevoerd zoals zonwering bij kantoren, bejaardenhuizen en ziekenhuizen. In 1994 werd gestart met de fabricage en montage van kunststof en aluminium kozijnen. Enkele jaren daarna is ook gestart met de bouw van serres en inmiddels biedt het bedrijf werk aan 13 personen.

 
Vrijblijvende
offerte aanvragen
 
Naam:
Email
Telefoon
Postcode
Woonplaats
Reactie
 

Of voor Informatie
klik hier

 

Montage
Eerlijk advies
5 jaar garantie
Snelle levering
Scherpe offerte
A-merken

 

 

BEREIKBAARHEID
MA. T/M VR 8.30 - 17.00

Bel: 0485 - 382 076
Mail: info@gebr-janssen.nl